Momenti kur shembet me tr itol godina 5-katëshe në Shkozet, ishte dëmtuar nga tërmeti(Video)

Një tjetër godinë e cila paraqiste rrezikshmëri per shkak te demtimeve te marra nga termeti i 26 nentorit ne Durres eshte shembur mesditen e sotme me tritol në zonën e Shkozetit.

Ndërtesa e parë 5-katëshe është shembur ashtu siç ishte planifikuar. Nderkohe forcat xheniere jane duke punuar per të hedhur në erë edhe nje tjeter godinte 5 – kateshe në te njejten zone të Durrësit ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: