Momenti kur vallëtarja shiqiptare rrëzohet gjatë performancës,shikoni ku i del ‘zo.gu’

I menjëhershëm ka qenë reagimi i partnerit, Valer Kolnikaj i cili është gjendur pranë për ta kaluar me sportivitet këtë moment që mund t’i ndodhë secilit.Por ajo u gjend ne nje moment te sikletshem , kur asaj i ‘del’ zo.gu dhe i shfaqen te bren.dshmet..Per me te per sht ypni ne foton me po.shte