Momenti që turperoi Ardit Gjebrean dhe Eneda Tarifen, çfarë i ndodhi Fifit pasi fitoi vendin e dytë

Momenti që turperoi Ardit Gjebrean dhe Eneda Tarifen, çfarë i ndodhi Fifit pasi fitoi vendin e dytë

Për disa minuta të gjithë shtangën pasi Fifi nuk doli në skenë. Teksa të gjithë e prisnin, Ffi nuk dukej gjëkundi. Kështu Arditi ftoi në skenë fituesin e vitit të kaluar, Flori Mumajesin. Mirëpo sapo Flori u ngjit në skenë, me shpejtësi duke vrapuar u shfaq Fifi. Këngëtarja përqafoi Arditin e moderatori i tha: “Shpirt, zemër je”, moment i cili e përloti Fifin ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: