Monika nga Elbasani: Dua lidhje sek rete me bjë ham shor në sh trat, me shkruaj te lutem ne kete numer…

Jam lodhur nga cuna të ri që më shkruajnë gjat gjithë kohes kam nevoj plër nje burë si duhet me vepra e jo vetem fjale . Nuk kam koh të humas me cdo njerin Sh t y p e mbi hapesiren e me posht me per te marre numrin e plote te Monikes nga Elbasani dhe prisni disa sekonda.