Morena nuk shpenzoi asnjë cent për veturën që i solli p robleme, kështu e mori atë (Video)

Morena nuk shpenzoi asnjë cent për veturën që i solli p robleme, kështu e mori atë (Video)

Pas te ntimit për të futur në Kosovë si të re një veturë me kilometra të kaluara, kur është ndalur në Doganë dhe nga aty është drejtuar për në Pr okuroi, të cilët u munduan t’ia fshehin ‘da llaverin’, tash Policia e Kosovës ka hyrë në aksion, pasi veturën që Morena e solli si të re, dyshohet se është e vj edhur në Gjermani shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: