Mori 20 milionë lekë dhuratë! Shteti në këmbët e Marsida Qatjas, kë po mbulon tr.afikantja e dr.ogës që merr para dhe mbrojtje?

Ngjarja sensacionale e Kavajës me të cilën janë të njohur tashmë shqiptarët që nga Konispoli deri në Vermosh, ku 4 burra u përl.eshën me njëri-tjetrin në apartamentin e një parukiereje, e më pas njëri ngeli i vr.arë, tashmë është e njohur. Personazhet e historisë janë po ashtu të njohur; Marsida Qatja, Bledar Toçi, Dritan Haxholli (viktima). Është ky trekëndësh që nga intervista e të shtunës, ku Marsida Qatja rrëfeu se ka qenë pjesë e një rrjeti tr.afiku dr.oge, po del më i fortë edhe se trekëndëshi i Bermudës shtype rekl,am dhe shiko vide,on