Mos dilni nga shtëpia pa marrë masa, sot temperaturat shkojnë në -13°C

Europa Verilindore vazhdon të jetë në aktivitetin e rrymave ajrore shumë të ftohta me origjinë polare, të cilat po mbajnë në territorin e Shqipërisë dhe Kosovës temperatura shumë të ulëta.
Sinoptikanët parashikojnë se temperaturat do të jenë me rënie të ndjeshme, ndaj merrni masat dhe beni kujdes.
Temperaturat min dhe max:
Zonat malore -13/-2°C
Zonat e ulëta -6/5°C Per te pare se cfare do te ndodhe shtyp ne rekl,am