Mos e humbisni:Trajnerja nga Mitrovica e cila me ushtrimet e forta, iu lagen të p.asmet dhe zo..

Mos e humbisni:Trajnerja nga Mitrovica e cila me ushtrimet e forta, iu lagen të p.asmet dhe zo..

Bella është një nga vajzat me të pasmet më të tonfikuara që kemi parë këto vitet e fundit në trojet shqiptare dhe jo vetëm.Se fundmi ajo kishte postuar disa foto nga ushtrimet e fundit, ku i shihen te lagura te pasmet e saja nga ushtrimet e forta..Per me teper shty pni re kl.a amen me po shte dhe ju ha apen fotot e saja te nxehta: