“Mos hajde në klasë pa prindin”, Fevziu tregon si e sh.pëtoi ‘nona’ pasi donin ta përja.shtonin nga shkolla

Në studion e emisionit “Kjo Javë”, në Neës24, ishte i ftuar gazetari Blendi Fevziu, i cili teksa foli për librin e tij më të ri “Tirana e Nonës”, tregoi edhe një histori të vërtetë, që i ka ndodhur kur ishte kur ishte nxënës shkolle. Fevziu tha se ka qenë nxënësi më i mirë i historisë dhe sa herë kishte kontrolle mësuesja e ngrinte në mësim shtype rekl,am dhe shiko vide,on: