Mos hyn fell’ bre Rexhë! T’kam pasë mik të mirë

Mos hyn fell’ bre Rexhë! T’kam pasë mik të mirë

Daut Haradinaj dhe Rexhep Selimi janë miq që nga koha e l.uftës. Por, kur Selimi kishte k.ritikuar Ramush Haradinajn që u m.brojt në h.eshtje kur gjatë verës udhëtoi në Hagë, nga ish- kryeministri i vendit kishin shpërthyer a.kuza.Në debat ishte p.ërfshirë edhe Daut Haradinaj. “Mos hyn fell’ bre Rexhë! T’kam pasë mik të mirë”, kishte thënë pastaj Daut Haradinaj për deklaratat e tij ndaj Ramush Haradinajt shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.