Mos luj me Gjermanin: donte të hynte me pasaportën e vëllait në gjermani, por ja cka i ndodhi shqiptarit

Policët federalë kanë ndaluar për kontrollim në pikën kufitare Schwarzbach në autostradën A8 një autobus me regjistrim kosovar. Gjatë kontrollimit të udhëtarëve, atyre u ra në sy një shtetas 28 vjeçar i Shqipërisë, i cili u tregoi një pasaportë në gjendje të rregullt, shkruan dpa.de, transmeton albinfo.ch.Duke e shikuar pasaportën më hollësisht, policët erdhën në konstaimin se ajo nuk i takonte fare personit të kapur. Ai, për udhëtimin e tij në Gjermani, kishte përdorur pasaportën e vëllait, të cilit i ngjante së tepërmi hap meposhte dhe shiko se si tentoi shqiptari te kaloje me pasaporten e vellait.