Mos më thuaj baba, dua vetëm…” përballja e rëndë me vajzën në emision, mëson shtatzaninë dhe…

Një përballje plot emocione dhe trishtin në episodin e emisionit Pa Gjurmë i familjarëve të Rozaldina Nasufit me 18-vjeçaren e cila ishte de n oncuar e humbur por ka telefonuar LIVE gjatë emisionit duke treguar se është edhe në pritje të një fëmije. Rozaldina tha babai i ka bërë p resion, por sërish do që të pajtohet me të shtype rekl,am dhe shiko vide,on