“Mos qani për mua!””/ U gjend e vd ekur në shtrat pak ditë pas martesës, aman eti i fundit i Rezarta Xibrrakut

“Mos qani për mua!””/ U gjend e vd ekur në shtrat pak ditë pas martesës, aman eti i fundit i Rezarta Xibrrakut

“Mos u mërzisni se ndihem shumë mirë! Mos qani për mua!”, janë fjalët e fundit që Rezarta Xibrraku iu ka thënë familjarëve të saj nëpërmjet telefonit përpara se të ndahej nga jeta.“Mos qani për mua!””/ U gjend e vd ekur në shtrat pak ditë pas martesës, aman eti i fundit i Rezarta Xibrrakut ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: