Motelet me ofertë të re: 1 orë e 30 minuta – 5 euro, pleqt e Kosovës dalin për harxh e shkojn…..

Qeveria e Kosovës ditë më parë ka marrë masa përmes të cilave kufizohet liria e lëvizjes për qytetarët. Sipas rregullave të reja, secili qytetar mund të lëvizë jashtë shtëpisë vetëm 1 orë e 30 minuta gjatë ditës sipas një orari të përcaktuar nga numri i parafundit në kartën e identitetit. Per te pare videon e ofertes dhe pleqt mbrenda shtyp ne rek1amen me poshte