Motra e Encës ‘nd.ez’ rrj.etin, zbulo.n më shumë se ҫ’duhet

Këngëtarja e njohur Enca Haxhia është ndër këngëtaret me të ndjekura shqiptare.E vetëdijshme për këtë ajo vazhdimisht publikon foto të ndryshme në rrjetet sociale për fansat e saj.Mjaftë aktive është edhe motra e saj, me postime të ndryshme.Sot ajo ka publikuar një foto në të cilën ka ekspozuar barkun dhe gj.ksin shtype rek,lamen dhe shiko vi,deon