Motrat siameze gjejnë punë, por nuk do ta besoni sa rroga marrin (FOTO)

Motrat siameze janë punësuar si mësuese matematike në shtetin e tyre, Minesota. Binjakeve nuk ju dha shumë shpresa kur lindën, por ato janë më së miri sot, kanë mbaruar shkollën dhe tani janë punësuar. Abby and Brittany Hensel ndajnë të njëjtat organe jetike, por komandojnë secila njërën anë të gjymtyrëve të trupit. Veç kësaj, janë dy persona të ndryshëm, me dy karaktere të ndryshme. Per te pare videon shtyp ne rekl,am