Motrës së Encës i dalin pamjet lntime, sipër të dashurit në shtrat…”Po i merr frymën moj” (Video)

Uindi, motra e Encës, është shumë provokuese në rrjetet sociale me fotot që zgjedh të hedhë, dhe akoma më shumë me shkrimet që u bashkëngjit, së fundmi ajo ka postuar një tjetër foto provokuese, teksa ka vizatuar grafikisht ‘të dashurin imagjinar”, të cilit i ha hipur sipër dhe po shijon çaste romantike shtype rekl,am dhe shiko vide,on