Mozzik bëri gjestin e mrekullueshëm për vajzën e tij, po LOREDANA pse nuk e bëri këtë veprim që fansat donin?

Mozzik bëri gjestin e mrekullueshëm për vajzën e tij, po LOREDANA pse nuk e bëri këtë veprim që fansat donin?

Këngëtari i njohur Mozzik i dha fund historisë së dashurisë me partneren e tij Loredana, me të ciliën ka edhe një vajzë 10 muajshe. Por ndonëse dy prindërit e Hanës i dhanë fund bashkëjetesës dhe karrierës së tyre të përbashkët muzikore, vlen të theksohet se ata kanë ruajtur një raport korrekt dhe miqësor më pas.Pak kohë pasi ish-partnerja shkroi emrin e të vijës tatuazh në pjesën e parakrahut, Mozzik ka ‘gdhendur’ imazhin e portretin e saj po në parakrah shtype rekl,am dhe shiko vide,on: