Mozzik flet për herë të parë për Loredanën pas nda’rjes (Video)

Mozzik flet për herë të parë për Loredanën pas nda’rjes (Video)

Reperi Mozzik ka folur indi rekt për herë të parë në lidhje me Loredanën pas nd arjes.

I ftuar në ‘Shiko kush luan’, Mozzik u pyet në lidhje me numrin e lidhjeve serioze që i ka pasur dhe nuk përtoi të përgjigjet.Megjithatë, ai nuk përmendi emrin e saj.Numri i dashurave serioze që kamë pas, e dinë edhe njerëzit ka qenë një, përndryshe nana e vajzës tem por ajo,shtypeni rekl,am dhe shikoni videon e emisionit ja dhe video: