Mrekulli: Prindërit nga Vitija, që mbetën pa të vetmin djalë, bëhen sërish prindër dhe do…

Mrekulli: Prindërit nga Vitija, që mbetën pa të vetmin djalë, bëhen sërish prindër dhe do…

Prindërit e të ndjerit, Ilir Ukshini, që rreth dy vite më parë humbi jetën në një aks, ident tra’gjik në rrugët e Francës, po përjetojnë ngjarjen më të lumtur të jetës së tyre.Bukurie dhe Bekim Ukshini të moshës mbi 40 vjeçare, të cilët jetojnë në Evropw, janë bërë sërish prindër të një djali që erdhi në jetë gjatë ditës së djeshme në një sp.ital të shtetit fran.cez shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on: