Mrekullitë ndodhin: Nuk mori frymë për 28 minuta pas lindjes, mbijeton foshnja

Një foshnje e porsalindur që nuk mori frymë për 28 minuta kur lindi, mbijetoi mrekullisht.

Eva lindi me kordonin e kërthizës të lidhur fort rreth qafë.Vajza nuk mori frymë për gati gjysmë orë pas lindjes, por arriti të sfidojë çdo shans.

Mjekët i thanë Alex Kellyt dhe bashkëshortit të saj Marc se vajza ishte shumë e dobët shtype rekl,am vide,on