Mushkëritë e duhanpirësit që pinte një pako çdo ditë për 30 vjet

Mushkëritë e duhanpirësit që pinte një pako çdo ditë për 30 vjet

Pamjet tro nditëse tregojnë mushkëritë e nxira katran të një duhanpirësi, i cili u lidh me zakonin vr astar për 30 vjet.Në vend se të ishin me një ngjyrë rozë të shëndetshme, ato ishin si qymyri dhe eks tremi sht të përflakura nga mbetjet e duhanit, duke i bllokuar ato. Mjekët nga Spitali Popullor Wuxi në Jiangsu, Kinë, nxorën org anet pasi v diq 52-vjeçari, i cili kishte së mundje të shumta në mushkëri ja dhe video: