Mustafa-Kurtit: Anulo vendimin për Veliun, kërkoj falje LDK-së dhe vazhdojmë bashkë

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka inicuar mocion mosbesimi kundër partnetit të koalicionit, Lëvizjes Vetëvendosje kjo pasi Albin Kurti shkarkoi ministrin e Brendshëm, Agim Veliun. Kryetari I LDK-së, Isa Mustafa ka publikuar letrën që ja kishte dërguar Mustafa për ta larguar tarifën ndaj mallrave serbe në mënyrë që të ruhet partneriteti me Shtetet e Bashkuara të Amerikës per te pare intevisten e Mustafes shtyp ne rek1amen me poshte