Mustafa Nano: Gratë e Kosovës kane fje’turë me burra serbë

Ai, madje ka mbrojtur edhe më shumë deklar\atën e tij. Nano, ka ngritur disa pyetje kur u pyet nga gazetari për dekl\aratën se “kosovarët kanë gj’ak ser’bi”.Nano nuk është zmbr’apsur nga dekla\rata e tij që kosovarët kanë gj’ak serbi. Ai, madje ka mbrojtur edhe më shumë deklar\atën e tij.Per te pare videon shtyp ne rek1am JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: