Mustafa Nano su lmon ashpër Elvis Naçin: “Edhe Ronaldo është më mysliman se ti”

Mustafa Nano su lmon ashpër Elvis Naçin: “Edhe Ronaldo është më mysliman se ti”

Elvis Naçi ishte shënjestra e radhës e gazetarit Mustafa Nano në emision e mbrëmshëm “Provokacija”.
Nano ka mbajtur një monolog rreth figurës së imamit shqiptar, duke e sulmuar për mënyrën se si ai shfaqet dhe shprehet në publik.“Quhet Elvis Naçi, është imam i një prej xhamive të Shqipërisë. Është duke predikuar një hutbe,Tejkalo hapsirën mëposhtme / vazhdo lajmin të plotë