Mustafa Nano Tjetër Reagim Të Ashpër Për Elvis Naçin: Është HlPOKRlT Dhe QAFlR I Maskuar

Monologu i Mustafa Nanos një javë më parë lidhur me një video të imamit, Elvis Naçi, që shpërthente në lot, ka pasur reagime të shumta. Edhe këtë javë, Mustafa Nano është rimarrë edhe një herë me imamin, e këtë herë ai e ka cilësuar hipokrit Elvis Naçin. Mustafa Nano thotë se kur ka qenë një debat me Naçin, ai ka mbetur me gojë hapur, nga guximi që kishte imami për të mohuar frazat e Kuranit, per me shum shtypini relamen dhe shih vjideo