Myftaraj: Më mirë të vd’esim si Qen se sa të pranojm ndihma nga Turqia e Arabia (Video)

Kastriot Myftaraj: Konflikti midis qeverisë, me të edhe shumicës parlamentare nga njëra anë, në anën tjetër të Presidentit të Republikës vazhdon të thellohet dhe shkallëzohet deri sa këto ditë ka marrë përmasa të mëdha.Ai thot se: Më mirë të vd’esim si Qen se sa të pranojm ndihma nga Turqia e Arabia ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: