Na beri te qeshnim me lot, nuk e besoni çfarë bëhet sot me jetën e Ponjës së “Portokallisë”

Ervina Kotolloshi ka qenë një nga aktoret më të spikatura të “Portokallisë” ku fitoi shumë shpejt simpatinë e publikut.

Roli më të cilin u bë shumë e famshme ka qenë ai i “ShqiponjaDhëmbit”. Ky rol arriti ta bënte atë mjaft të pëlqyer dhe të rrëmbente zemrën e të gjithëve.

Por sapo hoqi dorë nga “Portokallia” ajo u zhduk dhe nuk u bë me pjesë e ekranit. Sipas Bordo, al mësohet se aktorja ka emigruar drejt Francës për studime dhe jetuar. Ndërsa pak kohë më pas u largua për ne Japoni ku qëndroi për disa vite.