‘Na dridhet luga kur hamë’/ 3 ditë pas tërmetit tragj ik, qytetarët në gjendje të rëndë psikologjike: Kur dola pashë atë…(Video)

Banorët sot në Durrës po përpiqen të përballojnë në kushte të rënduara psikologjike pas ojat nga dëmet e shk aktuara në jetë njerëzish dhe në prona.

Tre ditë pas tërmetit trag jik që shk aktoi dhjetra jetë të humbura e shumë dë me materiale, në pamjet e sjella nga VOA, qyteti bregdetar duket sikur ka dalë nga ndonjë betejë e egër luf te.

Pallate që mezi mbahen në këmbë, që të fusin frikën kur i sheh, e të tjera të rrënuara, të bëjnë të mbash frymën kur mendon pasojat që solli ky tërmet i mëngjesit të 26 nëntorit në Shqipëri stipe relamen meposhte dhe shiko pmajet se cfare thone qytetaret qe kane mbetur te traoma tizuar nga ajo fat.keqesi qe ndodhi 3 dite me pare.