“Na fëlliqën ku vat”/ Ndjekësi e ofendoi, Adelina Tahiri nuk ia përton: Shif nënën dhe motrën tënde

“Na fëlliqën ku vat”/ Ndjekësi e ofendoi, Adelina Tahiri nuk ia përton: Shif nënën dhe motrën tënde

Adelina Tahiri mbetet një nga zërat më të dashur të muzikës shqiptare. Ajo që pas u bë mami ka bërë një pauzë në muzikë ku ka vendosur ti përkushtohet familjes. Adelina është mjaft aktive në rrjetet sociale ku shpesh ndan me ndjekësit momente të ndryshme nga jeta e saj personale si dhe ajo profesionale ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: