‘Na presin dy çuna, hajde…’/ Mikesha tregon detajet që e çuan në hotel Hermesin: Shkuan për kok ainë, femrat e përdorin…

Mikesha e Hermes Nikajt, të njohur ndryshe si ‘Zogu i Tiranës’ ka folur një ditë pas arr estimit të 28-vjeçarit, që ra në pra nga për ushtrim dhe shfr ytëzim pros titucioni. E ftuar në emisionin “Pa gjurmë”, gruaja e cila ka preferuar të mbetet e paidentifikuieshme ka rrëfyer detaje nga jeta që bënte Nikaj.Ajo parashtron se 28-vjeçari pinte dr ogë dhe të njëjtën gjë bënte edhe gjithë grupi që kishte shoqëri me të shtype rekl,am dhe shikoje vide,on: