Naim Abazi ; O pun ka sa dush po t’rit po kan qef me nejt kafev e me kshyr Video p….

ra.ste jo te pelqyera e kesaj radhe ka folur per papunsin e te rinjeve qe po ikin nga Kosova.Këngëtari i njohur i Kosovës, Naim Abazi mendon se në Kosovë ka punë sa të duash, mirëpo janë rinia që nuk e dëshirojnë punën, e preferojnë kafën më shumë se sa punën sipas Naimit shtyp re/kl,amën dhe shiko vide,on.