Nami ne BBV! Arjola degjeneron Granitin/ Ka qene i lidhur me shoqen time, ja si ia nxiu jeten asaj

Nami ne BBV! Arjola degjeneron Granitin/ Ka qene i lidhur me shoqen time, ja si ia nxiu jeten asaj

Gjatë një bisedë në shtëpinë e Big Brother, me Sheilën dhe Arditin, Arjola ka zbuluar se Granitin e njeh nga më parë. Teksa po shpreheshin se Graniti nuk i flet dhe i mban distancë, Arjola ka zbuluar se ai ka një histori me shoqen e saj.

Arjola Demiri: Graniti ka lënduar një nga shoqet më të mira të miat në Kosovë.

Arjola: Mua më ka evituar komplet. Se unë di një histori të tme rshme, shumë të t mershme. Që këtë e nxjerr zhve shur si njeri. Një nga shoqet më të mira të miat në Kosovë. E ka lënd uar shumë.

Arditi: Është lojtar dmth?

Sheila: Normal.

Arjola: Nuk e di, nuk kam qenë në brendësi. Por ma ka thënë që kshu, kshu, se dija edhe gjëra të tjera që nuk më përkasin mua. Nuk e paragj ykoj çfarë bën ai me jetën e tij, është djalë i ri mund të bëjë çfarë të dojë. Por…

Arditi dhe Arjola më pas flasin për një histori të Granitit që janë në djeni të dy, por pa treguar shumë.

Arjola më pas shprehet se Graniti e ka hequr nga Instagram, ka zeruar followrsat dhe aktorja ia ka kthyer njësoj.