Ndahen ho’mos’eksu’alët pas 32 vitesh, njëri dashurohet me të dashurin e vajzës

Ndahen ho’mos’eksu’alët pas 32 vitesh, njëri dashurohet me të dashurin e vajzës

Dy hom’oseks’ualë nga Britania i kanë dhënë fund lidhjes 32-vjeçare pasi u ftohën ndjenjat nga ana e njërit prej tyre.

Barrie Drewitt-Barlow, 50 vjeç po divo’rcohet me bashkëshortin, me të cilin ka pesë fëmijë për një tjetër. Ai ka rënë në dashuri me të dashurin e vajzës së tij, 25-vjeçarin Scott Hutchison shtype rekl,am dhe shiko vide,on: