“Ndërron” jetë aktori i Stupcave (Video)

Vedat Bajrami, Osman Azemi dhe Mensur Safqiu, të njohur me emrin sipas serisë “Stupcat”, me një fotografi të postuar në Facebook, kanë paralajmëruar një skeç jo fort gazmor.Në video ata shihen duke “vajtuar” për shokun e tyre të dashur, Afrim Krasniqi, i cili ka ‘ndërruar’ jetë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: