“Ndihem e pan gopur se ksu alisht”, e reja bef ason të gjithë me atë që thotë: Mbaj 4 bu rra me rrogë për t’u vet knaqur (Video)

Më i madhi është 36, ndërsa të tjerët janë 26, 27 dhe 31.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju
vjeç. Jemi të gjithë të lirë të dalim me njerëz të tjerë, këtë ua kam bërë të qartë. I pres të katërt të kalojmë festat bashkë.Kam dalë me djem më të rinj më herët, vetëm prej po zicionit në të cilin janë në jetë. Nuk kërkojnë të shtrohen e as të martohen .Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju