Ndjekësit “e masa kruan” masivisht për “Photoshop”, Aulona Musta nuk “përmbahet” ndaj tyre (Video)

Ndjekësit “e masa kruan” masivisht për “Photoshop”, Aulona Musta nuk “përmbahet” ndaj tyre (Video)

Kemi parë që moderatorja Aulona Musta kapet shpesh me fansat nëpër komente në rrjetet sociale.

Edhe së fundmi ajo është zënë me ndjekësit në Instagram, pas komenteve ngative në një foto nga plazhi, ku tregon format trupore.

Masivisht ndjekësit e kanë kritikuar për photoshop, gjë që është mohuar nga moderatorja, e cila njihet si një person që merret shumë me aktivitet fizik dhe palestër shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: