Ndodh e pazakonta në Kukës, përfshihet nga reshjet e borës pas ditëve me diell (Video)

Fshati Shishtavec në Kukës është përfshirë nga reshjet e borës, pas shumë ditëve me diell.
Reshjet kanë filluar me intensitet të madh gjatë orëve të pasdites dhe po vazhdojnë akoma edhe në këto momente.
Reshjet e borës në zonat malore të Kukësit nuk janë të pazakonta as në këtë kohë.
Pavarësisht bukurisë që ka sjellë bora, për fermerët e kësaj ane mbetet shqetësuese dëmi që mund të shkaktojë kjo borë në kulturat bujqësore per me teper hap foton apo videon ne vazhdim n diqni раmјеn.