Ndodh edhe Kjo! E larguan nga puna, sepse “dukej shumë e bukur”, ja çka i ndodhi pastaj!

Ndodh edhe Kjo! E larguan nga puna, sepse “dukej shumë e bukur”, ja çka i ndodhi pastaj!

Emma Hulse (24) pretendon se është larguar nga puna, vetëm pesë minuta pasi ishte pyetur nëse ishte një modele.
Ndërkaq kompania ku ajo punonte ka thënë diçka ndryshe. Sipas tyre, ajo ishte larguar nga puna për shkak të një in cidenti. Hulse ka thënë për mediat e huaja: “Shkova atje dhe fola me menaxherin e linjës dhe ai më pyeti” a je një modele? Pse nuk jeni në pasarela?”“Pastaj më larguan shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.