Ndodh Edhe Kjo, Moderatorës Së RTK-Së I ‘Shpër Rthen’ Gj0ksy Live Në Emision

Ndodh edhe Kjo, moderatorës së RTK-së i ‘shpërthen’ gj0ksi live në emision.Godet Kallashi: Këto politikan ma kanë kërkuar për një natë por ja si u përgjigjaNë intervistën më 10 gjëra që nuk i dinin për të, Kallashi zbuloi se politikanë dhe këngëtarë i kanë ofruar shumë para që të lidhej me ta ose të kalonte një natë por gjat intervistes ndodhi kjo me moderatoren e RTK JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: