Ndodh edhe kjo! Polici shkarkon në shtëpinë e tij ndihmat e mbledhura nga tërmeti

Si kurrë më parë shqiptarët u mobi.lizuan dhe kont.ribuan me nd.ihma për të pre.kurit nga tër.meti. Por ndodhi ajo që s’duhej! Ditën e sotme në media kanë qarkulluar zëra se ushqimet dhe ndi.hmat po vi.dhen nga organ.izatorët të cilët sipas deno.ncuesve kanë nisur ti shesin ndi.hmat.E tillë është edhe video deno.ncimi bashkëngjitur lajmit ku sipas deno.ncuesit një of.icer policie po vjedh ndi.hmat dhe po i dërgon në banesën e tij me p’oshtë n’diqni videjon.