Ndodh edhe kjo, Vjehrra e bënë për s’pital frizerkën pasi dështoi me ja banë renë sikur të Shyhretes

Me të hyrë në parukeri, vjehrra fillimisht ka kërkuar që ta shoh nusen dhe me të parë ka filluar të b.ërtas.
“A të kom than me ma bo renë sikur reja e Shyhretes. Kqyre kjo po doket si l.ope e qaravesht, kërkah nuk është si ajo” ka thënë fillimisht vjehrra.Më pas firzerka i është arsyetuar.“Po me takat, boll u munova po reja jote mfal që po ta thom, ama nuk është kërkah si reja e Shyretes, kqyre qysh doket”.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju