Ndodh fenomeni i çuditshëm pas tërmetit, në Durrës del ujë i zi nga toka (Video)

Mëngjesi i sotshëm ka qenë apokaliptik për vendin tonë. Ajo që duket si një ëndërr e keqe, me të vdekur e të plagosur, është realiteti i hidhur në Shqipëri.Veç problematikave të shumta, një fenomen i çuditshëm është raportuar ditën e sotme nga një fshat në Durrës. Siç thotë qytetari, nga toka ka dalë ujë i zi shtype rekl,am dhe shiko vide,on: