Ndodh mreku.llia Kosovarja lind fëmijën e saj të parë në moshën 58 vjeçare (Video)

Një ngjarje e jashtëzakonshme ka ndodhur në të premten në Leverkusen të Gjermanisë. Shqiptarja 58-vjeçare, ka lindur një djalë, për të cilën ishte e pazakontë dhe e habitshme.“Është një djalë i shëndetshëm, 3360 gramë në peshë dhe 53 centimetra në madhësi”, raporton spitali Leverkusen. Nëna Flora dhe djali Floriani janë mirë, aktualisht po shërohen në repartin e lindjes, thonë mjekët shtype rekl,am dhe shiko vide,on