Ndodh Në Kosovë, 35 Lopë i bleu për rreth 100 mijë Euro, Por ja Çka I Ndodhi

Rreth 100 mijë euro është vlera e shpenzuar për blerjen e 35 krerëve të lopëve nga Komuna e Gjilanit, për fermerët e kësaj ane. Kjo shumë e shpenzuar ka aktivizuar organet e drejtësisë, derisa Prokuroria ka konfirmuar për KTV-në se ka nisur het ime për rastin. Në përgjigjen e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, nën dysh imin se mund të jetë kryer vepra pen ale ‘Ke qpërdorimi i detyrës apo autoritetit zyrtar.p JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: