‘Ndonjëherë është kaq e vështirë’, kjo është vajza që refuzon të dalë me meshkuj sepse ka frikë se i zbulojnë ‘sekretin’

Abigail Collins është emri i vajzës e cila prej shumë vitesh shpenzon dy orë përpara pasqyrës duke bërë make up. Kjo sepse fytyra e saj është e mbushur me akne. Studentja tregon se qëkur ishte në moshë të vogël, ajo është përballur me tallje nga shokët dhe shoqet e saj sepse ka shumë akne. Kur, ajo nisi të shkonte në fakultet fitoi besim në vetvete dhe vendosi që të mos bënte më shumë grim shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: