Në bjeshkë, fermeri kosovar kujdeset për 430 dhi, 140 dele dhe 30 krerë lopë (VIDEO)

Fshati Vërbicë e Zhegocit, komuna Gjilan e cila gjendet në një lartësi mbidetare prej rreth 1100 metra, përcjell Republika Online.
Hasim Halili, banor i këtij fshati, merret me mbarështimin e rreth 430 krerë dhi, 140 dele dhe 30 krerë lopë, nga të cilat po ka mjaftë përfitime.
Raca të cilën e kultivon fermeri është një racë autoktone ballkanike, me tipare të prodhimtarisë së ulët, ndërsa disa nga to janë racë e përzier. PEr te pare videon shtyp ne re’klamen me poshte

Video Ketu