Në gjendje të rë.ndë shëndetësore? Robert Berisha flet me në fund dhe thotë të vërtetën

Në gjendje të rë.ndë shëndetësore? Robert Berisha flet me në fund dhe thotë të vërtetën

Robert Berisha është një ndër këngëtarët më të suksesshëm në tregun shqiptar. Roberti është shumë aktiv në rrjetet sociale nga ku ndan me fansat e tij momente të ndryshma nga jeta e tij.

Ndryshe nga herë të tjera kur reagonte nga lajmet për ndarjen e tij nga Nora, Roberti së fundmi ka reaguar për disa lajme që sipas tij kanë largulluar në median rozë, ku flitet se ai është sëmurë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: