Në Gjermani nga Era e fort fluturon LOPA (VIDEO)

Gjermania duhet të përgatitet për një uragan që do të shkaktojë dëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë kërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman.Uragani “Sabine”, i cili gjithashtu do të përshkojë edhe Mbretërinë e Bashkuara nga Oqeani Atlantik pasi fiton forcë, per te pare videon e plote hstyp ne rekl’amen me poshte