Në kamion për Angli, habit Artan Hoxha: Kam ikur dhe unë!

Gazetari Artan Hoxha ka folur sot rreth tr afikut të kl andestinëve në Angli.Hoxha ka habitur kur ka thënë se dhe ai në të shkuarën ka shkuar i legalisht si emigrant.Hoxha i ftuar në emisionin Repolitix në Report Tv, u shpreh se tashmë tr afiku i kl andestieve është një problem serioz dhe pagesat për të shkaur në Angli janë rritur ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: